Categories

  • No hi ha categories

Instagram

Most Viewed

Ma petite boulangerie

Coneixeu el blog de l’Eva Flores Ma petite boulangerie? Obert el 2008, roman actiu des d’aleshores a un ritme que espero de tot cor, no pari mai. Catorze anys de vida activa (amb algun intèrval de repòs) ja dóna idea del grau de professionalitat i ofici de l’autora del blog https://petiteboulangerie.blogspot.com/

Fa anys que vaig conèixer l’autora sabadellenca per motius professionals, i encara que ella no ho sap, obro sovint el seu racó on “ensumo” i “tasto” el detall de les seves experiències (ella en diu aventures).

No crec que trobeu un espai tan complert on consultar productes de fleca o rebosteria casolanes fetes amb tanta dedicació i tant d’encert. Quan el consulteu, veure-ho que són pàgines netes, amb contingut mai sobrant i fotografies originals de qui es defineix, encara, com aprenenta de fornera, que mostren el procés i el resultat final de l’elaboració.

Un 10 Eva, tens tota la meva admiració per la teva constància i –deixa-m’ho dir– per la teva excel·lent professionalitat.

Veureu que és molt fàcil de navegar per les seves seccions. A “Qué te apetece” hi trobareu el compendi d’entrades aplegades per temes, a més de tutorials i vídeos:

-Pans https://petiteboulangerie.blogspot.com/search/label/pan

-Coques https://petiteboulangerie.blogspot.com/search/label/Coca

-Pastissos https://petiteboulangerie.blogspot.com/search/label/Tartas

-Magdalenes https://petiteboulangerie.blogspot.com/search/label/Magdalenas

-Galetes https://petiteboulangerie.blogspot.com/search/label/Galletas

-Pizzes https://petiteboulangerie.blogspot.com/search/label/pizza

Les  entrades accepten comentaris.